• Karakteristisk overdådig vin fra Grand Cru marken Steingrubler. Flot nu, men er også egnet til yderligere lagring. En fyldig vin med stor krop oig intens, solid struktur samt en dejlig lang eftersmag med elegante letrøgede noter. Perfekt til Foi Gras, kraftigt krydrede retter og kraftige oste.
  • Vendanges Tardives er fransk for ”sen høst”, hvor druerne får lov til at danne ”ædel råd” Botrytis cinerea. Det kan smages på denne Pinot Gris fra det store Alsace vinhus Wolfberger. De overmodne druer skaber en aromatisk vin der har ristede, krydrede noter samt ananas og tørrede abrikoser i næsen. Blød, kødfuld og frisk, en elegant og nuanceret og rig vin. En stor klassiker fra Alsace. Perfekt til Foie Gras, faste oste, thai-food og til frugtdesserten
  • I Alsace området laves rødvin på Pinot Noir druen. En drue der har en lidt tyndere skal og er lidt mere skrøbelig end andre druer. Wol erger har perfektioneret arbejdet med denne vanskelige drue og resultatet er en velafbalanceret og elegant vin med dejlige noter af mørke bær og snert af herbes de provence krydderier. Vinen er lagret på små Bourgogne egefade og det kan smages i de skønne vanilje noter. En rigtig mad-vin, der fungerer godt med retter, hvor man typisk bruger hvidvin f.eks. til fiskeretter, herunder specielt god til laks. Perfekt til, ikke for krydrede, sammenkogte retter, vildt- og svamperetter samt andesteg og lammekølle.
  • Stor klassisk Riesling fra Grand Cru marken Steingrubler. Flot ren og frisk frugt med god intensitet og elegante noter af blomst, citrus og rød grape. Perfekt til fisk, skaldyr, lyst kød, buffet samt ost.
  • Vendanges Tardives er fransk for ”sen høst”, hvor druerne får lov til at danne ”ædel råd” Botrytis cinerea. Det ædle råd giver en helt unik vin med stor aroma og elegant naturlig sødme og god syre fra Riesling druen. I frankrig nydes den til fois gras, men er perfekt som aperitif og til den søde dessert eller bare til at nyde afkølet solo.