• Skøn blend af Garganega og Sauvignon Blanc fra Verona området. Dejlig smag af citrus og god mineralitet med noter af urter samt god syre i afslutning. En hvidvin med karakter! Perfekt til skaldyr, fisk og kylling og lette retter.
  • Skøn blend af Verona vin, især Merlot og Corvina, hvilket giver en vin med god fylde og silkebløde tanniner. Smag af fuldmodne røde frugter og noter af krydder-urter. Perfekt til vildt, grillet rødt kød og hårde modne oste.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste. PAKKET I LÆKKER KUFFERT AF TRÆ!
  • En ægte Amarone lavet på tørrede druer og lagret min. 3 år på egefade. Har alle de klassiske træk der kendetegner en stor Amarone. Stor dybde og intensitet, men samtidig blød og lækker. Komplekse noter af krydderier, sorte kirsebær samt lette vaniljenoter fra fadet. Som skabt til rødt kød og grillretter
  • Rødvinen Barbarano kommer fra en sub- zone under Colli Berici og dyrkes udelukk- ende omkring landsbyen Barbarano Vicen- tino. Vinen er produceret på druesorten Tai Rosso tidligere kaldt Tocai Rosso. Let, lys rubinrød farve. Dejlig skøn duft af brombær og hindbær. Elegant og harmonisk smag af frugt og søde tanniner samt en forførende eftersmag. Serveres til forretter, lette hovedretter, saltet fisk, salami samt lette pastaretter.
  • Lys gul farve. Frisk duft af frugt . Rund,blød og velafballanceret. Perfekt til foretter, snack, fisk og pastaretter.
  • Vinen har lagret i mindst 2 år. Intens rubinrød farve. En duft af brombær, med et hint af vanilje og krydderier. Elegant smag af moden frugt, en rig og fyldig krop, med bløde tanniner og lang eftersmag. Perfekt til smagfulde forretter, retter med kød, grillede grøntsager, modne oste og salami.
  • Super lækker vin som gære mindst 10-12 dage under kontrolleret temperatur, der ikke overstiger 27 ° . Vinen modner i mindst 12 maneder på træfade og derefter yderligere 12 måneder i ståltanke. Lys og intens rubinrød farve. Karakteristisk, intens og meget æterisk bouquet. Fyldig med en harmonisk, smidig og let eftersmag. Perfekt til stegt kød, fjerkræ. saltet og grillet kød.
  • Mørk rød farve med violette toner. En skøn duft af moden frugt med et hint af Vanilje. Stor og fyldig, elegant krydret, med gode taniner. Serveres til smagfyldte forretter, rødt kød og italiensk mad.
  • Ligesom den kendte ASTI, er denne vin lavet på Moscato druen, det giver en dejlig rosé boblevin med masser af mousse og en liflig smag af solmodne bær. Den har sødme, men har også en fin syre, der giver balance. Vinen vil være sagen til studen- tergildet eller sommerfesten og med sine kun 7% alkohol, er den nem at holde af. Forfriskende og forførende, skøn som aperi- tif, til lette salater eller som terrassevin.
  • En ripasso betegnes o e som en “lille Amarone”. Den har da også flere fællestræk, bl.a. de tørrede druer og de samme druesorter. Dejlig smag af moden frugt, og medium fylde med silkebløde tanniner. Perfekt til kalvekød og vildt, samt simreretter.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Gran Maestro er noget af en aroma-bombe, med masser mørk frugt og krydderier i duften. Smagen har en snert af sødmefuld frugt med bløde tanniner. Dette er virkelig en crowd pleaser, der  fungerer perfekt til stegen og de gode sammenkogte retter.
  • Denne kraftkarl af en vin er skabt af en kendt vinmager med speciale i primitivo og viser potentialet af kvalitetsvin fra det varme apulien. Stor og kompleks bouquet med fyldige noter af modne sorte frugter med hint af kakao og vanille samt tobak. Perfekt til vildt, grillet rødt kød, samt modne oste.
  •   Denne hvidvin er lavet på appassimento metoden, en metode der er mest kendt fra de verdenskendte Amarone rødvine. Resultatet er en meget vellykket aroma-bombe med tropiske noter. Stor dejlig fylde og friskhed med lige tilpas syre i afslutningen. En vin der fungerer godt sammen med mad, særligt til fyldige forretter, hvidt kød og modne oste.