RING TIL OS PÅ: +45 86 91 18 44|info@fortium.dk
  •   En ripasso betegnes o e som en “lille Amarone”. Den har da også flere fællestræk, bl.a. de tørrede druer og de samme druesorter. Dejlig smag af moden frugt, og medium fylde med silkebløde tanniner. Perfekt til kalvekød og vildt, samt simreretter.
  • Et flot eksempel på en Ribera del Duero Cri- anza. Druerne fra 25 år gamle ranker, i Pe- drosa de Duero området, er høstet under op- timale vilkår og netop da druerne var fuldt modne. Flot granatrød farve. De 14 måneders fadla- gring i franske og amerikanske egefade giver en utroligt velafbalanceret vin, med smag af moden rød frugt, gode tanniner og lækker struktur. Nydes til rødt kød, vildt, gryderetter og grillet fisk.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte figner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eftersmag af mørke frugter og krydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte fi gner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eft ersmag af mørke frugter og kydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Zuma Zuma er en blanding af 60% Shiraz og 40% Cabernet Sauvignon fra Western Cape regionen i Sydafrika. Op til 15 år gamle vinstokke og en lerholdige jord skaber en spændende vin med rig frugt aroma, præget af vanilje fra egefadet og en dyb, pulserende rubin-rød farve. Skøn vin til kødretter, pizza og pasta.
  • Zuma Zuma er en blanding af 60% Shiraz og 40% Cabernet Sauvignon fra Western Cape regionen i Sydafrika. Op til 15 år gamle vinstokke og en lerholdige jord skaber en spændende vin med rig frugt aroma, præget af vanilje fra egefadet og en dyb, pulserende rubin-rød farve. Skøn vin til kødretter, pizza og pasta.

Titel

Go to Top