RING TIL OS PÅ: +45 86 91 18 44|info@fortium.dk
  •   En ægte Amarone lavet på tørrede druer og lagret min. 3 år på egefade. Har alle de klassiske træk der kendetegner en stor Amarone. Stor dybde og intensitet, men samtidig blød og lækker. Komplekse noter af krydderier, sorte kirsebær samt lette vaniljenoter fra fadet. Som skabt til rødt kød og grillretter
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste. PAKKET I LÆKKER KUFFERT AF TRÆ!
  • Rødvinen Barbarano kommer fra en sub- zone under Colli Berici og dyrkes udelukk- ende omkring landsbyen Barbarano Vicen- tino. Vinen er produceret på druesorten Tai Rosso tidligere kaldt Tocai Rosso. Let, lys rubinrød farve. Dejlig skøn duft af brombær og hindbær. Elegant og harmonisk smag af frugt og søde tanniner samt en forførende eftersmag. Serveres til forretter, lette hovedretter, saltet fisk, salami samt lette pastaretter.
  • Mørk rød farve med violette toner. En skøn duft af moden frugt med et hint af Vanilje. Stor og fyldig, elegant krydret, med gode taniner. Serveres til smagfyldte forretter, rødt kød og italiensk mad.
  • Et flot eksempel på en Ribera del Duero Cri- anza. Druerne fra 25 år gamle ranker, i Pe- drosa de Duero området, er høstet under op- timale vilkår og netop da druerne var fuldt modne. Flot granatrød farve. De 14 måneders fadla- gring i franske og amerikanske egefade giver en utroligt velafbalanceret vin, med smag af moden rød frugt, gode tanniner og lækker struktur. Nydes til rødt kød, vildt, gryderetter og grillet fisk.
  • Super lækker vin som gære mindst 10-12 dage under kontrolleret temperatur, der ikke overstiger 27 ° . Vinen modner i mindst 12 maneder på træfade og derefter yderligere 12 måneder i ståltanke. Lys og intens rubinrød farve. Karakteristisk, intens og meget æterisk bouquet. Fyldig med en harmonisk, smidig og let eftersmag. Perfekt til stegt kød, fjerkræ. saltet og grillet kød.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionante passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste.
  • Denne kraftkarl af en vin er skabt af en kendt vinmager med speciale i primitivo og viser potentialet af kvalitetsvin fra det varme apulien. Stor og kompleks bouquet med fyldige noter af modne sorte frugter med hint af kakao og vanille samt tobak. Perfekt til vildt, grillet rødt kød, samt modne oste.
  • Skøn blend af Verona vin, især Merlot og Corvina, hvilket giver en vin med god fylde og silkebløde tanniner. Smag af fuldmodne røde frugter og noter af krydder-urter. Perfekt til vildt, grillet rødt kød og hårde modne oste.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Gran Maestro er noget af en aroma-bombe, med masser mørk frugt og krydderier i duften. Smagen har en snert af sødmefuld frugt med bløde tanniner. Dette er virkelig en crowd pleaser, der  fungerer perfekt til stegen og de gode sammenkogte retter.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte fi gner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eft ersmag af mørke frugter og kydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte figner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eftersmag af mørke frugter og krydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Zuma Zuma er en blanding af 60% Shiraz og 40% Cabernet Sauvignon fra Western Cape regionen i Sydafrika. Op til 15 år gamle vinstokke og en lerholdige jord skaber en spændende vin med rig frugt aroma, præget af vanilje fra egefadet og en dyb, pulserende rubin-rød farve. Skøn vin til kødretter, pizza og pasta.
  • Zuma Zuma er en blanding af 60% Shiraz og 40% Cabernet Sauvignon fra Western Cape regionen i Sydafrika. Op til 15 år gamle vinstokke og en lerholdige jord skaber en spændende vin med rig frugt aroma, præget af vanilje fra egefadet og en dyb, pulserende rubin-rød farve. Skøn vin til kødretter, pizza og pasta.
  • Kloppendale er en blanding af 60% Shiraz og 40% Cabernet Sauvignon fra Western Cape regionen i Sydafrika. Høsten sker midt i marts og de omhyggeligt udvalgte druer afstilkes fra de op til 12 år gamle vinstokke. Vinmarkernes lerholdige jord skaber en kompleks vin med rig og frugtig aroma præget af vanilje fra egefadet og en dyb, pulserende rubin-rød farve. Skøn vin til kødretter, pizza og pasta.

Titel

Go to Top