RING TIL OS PÅ: +45 86 91 18 44|info@fortium.dk
  • Super lækker vin som gære mindst 10-12 dage under kontrolleret temperatur, der ikke overstiger 27 ° . Vinen modner i mindst 12 maneder på træfade og derefter yderligere 12 måneder i ståltanke. Lys og intens rubinrød farve. Karakteristisk, intens og meget æterisk bouquet. Fyldig med en harmonisk, smidig og let eftersmag. Perfekt til stegt kød, fjerkræ. saltet og grillet kød.
  • Et flot eksempel på en Ribera del Duero Cri- anza. Druerne fra 25 år gamle ranker, i Pe- drosa de Duero området, er høstet under op- timale vilkår og netop da druerne var fuldt modne. Flot granatrød farve. De 14 måneders fadla- gring i franske og amerikanske egefade giver en utroligt velafbalanceret vin, med smag af moden rød frugt, gode tanniner og lækker struktur. Nydes til rødt kød, vildt, gryderetter og grillet fisk.
  • Mørk rød farve med violette toner. En skøn duft af moden frugt med et hint af Vanilje. Stor og fyldig, elegant krydret, med gode taniner. Serveres til smagfyldte forretter, rødt kød og italiensk mad.
  • Rødvinen Barbarano kommer fra en sub- zone under Colli Berici og dyrkes udelukk- ende omkring landsbyen Barbarano Vicen- tino. Vinen er produceret på druesorten Tai Rosso tidligere kaldt Tocai Rosso. Let, lys rubinrød farve. Dejlig skøn duft af brombær og hindbær. Elegant og harmonisk smag af frugt og søde tanniner samt en forførende eftersmag. Serveres til forretter, lette hovedretter, saltet fisk, salami samt lette pastaretter.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionatamente passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste. PAKKET I LÆKKER KUFFERT AF TRÆ!
  •   En ægte Amarone lavet på tørrede druer og lagret min. 3 år på egefade. Har alle de klassiske træk der kendetegner en stor Amarone. Stor dybde og intensitet, men samtidig blød og lækker. Komplekse noter af krydderier, sorte kirsebær samt lette vaniljenoter fra fadet. Som skabt til rødt kød og grillretter
  •   En ripasso betegnes o e som en “lille Amarone”. Den har da også flere fællestræk, bl.a. de tørrede druer og de samme druesorter. Dejlig smag af moden frugt, og medium fylde med silkebløde tanniner. Perfekt til kalvekød og vildt, samt simreretter.
  • Pauillac er en af de berømte Haut-Medoc appellationer fra Gironde flodens venstre bred og hjem for nogle af de mest eksklusive og dyreste vine i verden. Chateau La Fleur Haut Carras laver en oplagt vin for området. En vin med en solid bund af flotte tanniner, kompleks struktur og lang afslutning. Duft af sort og grøn peber møder næsen og komplimenetere en komplex smag af solbær, vanilje og ristede nødder. Perfekt til kraftige kødretter med fedme, hvor syren virkelig kommer til sin ret.
  • Margaux er den sydligste af de berømte Haut-Medoc appellationer fra Gironde flodens venstre bred. Den unikke kvalitet kommer paradoksalt nok af den stenrige næringsfattige jord, hvor vinplanten er tvunget til at sætte dybe rødder, for at finde vand og næring. Smagen reflekterer næringsstofferne fra de dybe jordlag, hvilket skaber en kompleks vin, der er helt unik terroir præget. Sammen med erfaring fra flere århundreders vinproduktion er der garanti for vin af høj klasse med gemme potentiale.
  • Smuk dyb rød farve med et delikat lilla skær. Kompleks aroma af brombær kirsebær, blommesyltetøj og et hint af rosa peber.
    En varm og rund vin med velafbalancerede tanniner. Sereveres til pastaretter, kødretter og moden ost.
  • Vinen har en Intens rød farve. Kompleks duft af brombær, modne kirsebær og stikkelsbær, med antydning af kakao og balsamico.Vinen har smag af moden rød frugt. En behagelig, fyldig og afbalanceret vin, med en god struktur og fløjlsagtige tanniner. Rig og vedholdende smag med en frisk finish.
  • Vinen har en klar rød farve. Kompleks Duft af brombær og skovbær. Frugtig smag og velafbalancerede tanniner.
    Vinen er blød og rund med en lang eftersmag. All’uso Toscano betyder “til det toscanske brug”
    Derfor også en oplagt vin til det Toscanske køkken. Perfekt til pastaretter, kylling stegt kød og salat.
  • Pomerol er lidt anderledes end andre store Bordeaux appellationer. Med sin beliggenhed på Gironde flodens højrebred, er jordbunden mindre stenet, ligesom der er mere fokus på Merlot i det berømte Bordeaux blend. Smagen er saftig og frugtdrevet med bløde tanniner, altså vin der tiltaler de fleste. Denne Pomerol har alle de fine træk fra en klasse Pomerol, med kraftig krop og god struktur samt bløde tanniner. Kan drikkes nu, men kan også gemmes flere år. Perfekt til andesteg og grillet fjerkræ, diverse simreretter, vildt og lam samt gode oste.
  • Vinen kommer fra Domaine des Escondudes, et lille “Skjult” vinhus i Rôhnedalen. I flere årtier har tidligere ejer brugt Cellier des Princes som produktionssted og siden 2017 har vinhuset officielt hørt til Cellier des Princes. Vinen har lagret 12 måneder. En flot og fyldig vin pakket med kirsebær, brombær samt blommer, afrundet med en fin eftersmag af lakrids og peber. Elegante Tanniner. Vinen er velegnet til at gemme men er drikkeklar nu. Perfekt til vintermad, stegt kød, vildt lam og modne oste.
  • Mørk farve med crimson tone. Duft af røde frugter med et hint af solbær. En fyldig smag af modne bær samt et stref af pebber og velafrundede tanniner, alt i alt en flot velafbalanceret vin Sereveres til lam, middelhavsretter, oksekød og ost.

Titel

Go to Top