RING TIL OS PÅ: +45 86 91 18 44|info@fortium.dk
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer. Skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse. Appassionante passer fremragende til fyldige pastaretter, grillet rødt kød, samt modne oste.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Gran Maestro er noget af en aroma-bombe, med masser mørk frugt og krydderier i duften. Smagen har en snert af sødmefuld frugt med bløde tanniner. Dette er virkelig en crowd pleaser, der  fungerer perfekt til stegen og de gode sammenkogte retter.
  • Denne kraftkarl af en vin er skabt af en kendt vinmager med speciale i primitivo og viser potentialet af kvalitetsvin fra det varme apulien. Stor og kompleks bouquet med fyldige noter af modne sorte frugter med hint af kakao og vanille samt tobak. Perfekt til vildt, grillet rødt kød, samt modne oste.
  • Et flot eksempel på en Ribera del Duero Cri- anza. Druerne fra 25 år gamle ranker, i Pe- drosa de Duero området, er høstet under op- timale vilkår og netop da druerne var fuldt modne. Flot granatrød farve. De 14 måneders fadla- gring i franske og amerikanske egefade giver en utroligt velafbalanceret vin, med smag af moden rød frugt, gode tanniner og lækker struktur. Nydes til rødt kød, vildt, gryderetter og grillet fisk.
  • En ægte appassimento der er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. Gran Maestro er noget af en aroma-bombe, med masser mørk frugt og krydderier i duften. Smagen har en snert af sødmefuld frugt med bløde tanniner. Dette er virkelig en crowd pleaser, der  fungerer perfekt til stegen og de gode sammenkogte retter.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte figner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eftersmag af mørke frugter og krydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Tætpakkede aromaer af brombær, blåbær, rosin, brændte fi gner og antydning af vanilje. Stærk afslutning med en langvarig eft ersmag af mørke frugter og kydderier. Perfekt til hjemmelavet burger, krydrede stege-retter, kylling, fyldige salater eller blot som nydelse i godt selskab.
  • Pauillac er en af de berømte Haut-Medoc appellationer fra Gironde flodens venstre bred og hjem for nogle af de mest eksklusive og dyreste vine i verden. Chateau La Fleur Haut Carras laver en oplagt vin for området. En vin med en solid bund af flotte tanniner, kompleks struktur og lang afslutning. Duft af sort og grøn peber møder næsen og komplimenetere en komplex smag af solbær, vanilje og ristede nødder. Perfekt til kraftige kødretter med fedme, hvor syren virkelig kommer til sin ret.
  • Vinen kommer fra Domaine des Escondudes, et lille “Skjult” vinhus i Rôhnedalen. I flere årtier har tidligere ejer brugt Cellier des Princes som produktionssted og siden 2017 har vinhuset officielt hørt til Cellier des Princes. Vinen har lagret 12 måneder. En flot og fyldig vin pakket med kirsebær, brombær samt blommer, afrundet med en fin eftersmag af lakrids og peber. Elegante Tanniner. Vinen er velegnet til at gemme men er drikkeklar nu. Perfekt til vintermad, stegt kød, vildt lam og modne oste.
  • Total klassisk grenache proppet med medaljer. En kraftig duft af moden frugt. Smagen byder på blåbær og violer med noter af lakrids og sort peber. Flot volume med bløde tanniner. Vinen dvæler længe i ganen. Perfekt til Vildt, gryderetter, steg og bålmad.
  • Mørk farve med crimson tone. Duft af røde frugter med et hint af solbær. En fyldig smag af modne bær samt et stref af pebber og velafrundede tanniner, alt i alt en flot velafbalanceret vin Sereveres til lam, middelhavsretter, oksekød og ost.
  • Pomerol er lidt anderledes end andre store Bordeaux appellationer. Med sin beliggenhed på Gironde flodens højrebred, er jordbunden mindre stenet, ligesom der er mere fokus på Merlot i det berømte Bordeaux blend. Smagen er saftig og frugtdrevet med bløde tanniner, altså vin der tiltaler de fleste. Denne Pomerol har alle de fine træk fra en klasse Pomerol, med kraftig krop og god struktur samt bløde tanniner. Kan drikkes nu, men kan også gemmes flere år. Perfekt til andesteg og grillet fjerkræ, diverse simreretter, vildt og lam samt gode oste.
  • Margaux er den sydligste af de berømte Haut-Medoc appellationer fra Gironde flodens venstre bred. Den unikke kvalitet kommer paradoksalt nok af den stenrige næringsfattige jord, hvor vinplanten er tvunget til at sætte dybe rødder, for at finde vand og næring. Smagen reflekterer næringsstofferne fra de dybe jordlag, hvilket skaber en kompleks vin, der er helt unik terroir præget. Sammen med erfaring fra flere århundreders vinproduktion er der garanti for vin af høj klasse med gemme potentiale.
  • Le Grand Noir er en serie af skønne vine, fra Languedoc-skråningerne, der er kendt for deres høje kvalitet og helt unikke smag. En duftende symfoni af søde bær. Skøn smag af hindbær, kirsebær og jordbær med bare et lille hint af eg, flot afrundet med pebernoter. En Pinot Noir man forelsker sig i allerede ved første møde. Le Grand Noir Pinot Noir kan drikkes til de fleste kødretter, tun og laks. Kan anbefales at være let afkølet i sommermånederne.
  • Le Grand Noir er en serie af skønne vine, fra Languedoc-skråningerne, der er kendt for deres høje kvalitet og helt unikke smag. Reserve Red er lagret på franske fade i 12 mdr. En skøn, fyldig vin med masser af smag fra mørke bær, hvid peber, krydderier og vilde urter, samt noter af vanilje og kaffe. På den smukke flaske står “The black sheep never follows the herd” hvilket er en fin beskrivelse af denne vin, hvor druerne er specielt udvalgt ved foden af “Montagne Noire” som ligger i hjertet af Languedoc og fra området tættere på middelhavet. Perfekt til en god steak, vildt, krydrede retter samt tapas.

Titel

Go to Top